Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Ден изпълнен със забавления във Витоша Сноупарк на 19 март!

Много приятни изненади, награди и хубави емоции ви очакват в първото издание на “Freestylerz” в домашната планина – ден изпълнен с каране, музика, усмивки и забавления за малки и големи на Витоша – очакваме ви!

Подготвяме ви интересни игри и атрактивни предизвикателства с много награди любезно предоставени от нашите приятели от Red Bull България, Boardshop, Stinky и други.

Основен медиен партньор на събитието ще бъде световно известния телевизионен канал Extreme Channel, по който ще има специален репортаж от “Freestylerz” 2023, който ще се излъчи в над 40 държави по цял свят!

Целта на събитието е да се съберем, да покараме, да се забавляваме и да покажем, колко интересни и атрактивни са фрийстайл ски и сноуборд дисциплините и да „зарибим“ нови последователи – ще се радваме да се видим там – Витоша Сноупарк, Меча поляна!

Пoвече информация очаквайте съвсем скоро, а за да не изпуснете нещо се включете във фейсбук събитието и следете профилите ни в социалните мрежи! #Freestylerz