Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Витоша XLines се завръща!

Станете част от едно от най-интересните и атрактивни събития - осмото  поредно издание на фрийрай ски и сноуборд състезанието Витоша XLines!

"</p

Едно от най-интересните и атрактивни зимни събития в България се завръща в домашната планина на 8-9 април!

Седмото поредно издание на фрийрайд ски и сноуборд състезанието Витоша X Lines по традиция ще се проведе в района на местността Резньовете, Лавината и Витошко Лале 2 през интересен необработен терен включващ стръмни участъци, скали и големи дропове.

Събитието ежегодно привлича, както някои от най-добрите родни фрийрайд карачи, така и много деца и младежи, защото X Lines е първото в България подобно събитие и за подрастващите, които се спускат по отделен, по-лек и безопасен терен.
В събитието могат да се включат всички желаещи, като е необходимо да разполагат със задължителната защитна екипировка, застраховка и да бъдат записани предварително онлайн. Регистрацията за участие ще стартира съвсем скоро тук, където ще можете да откриете също повече подробности за категориите и всички правила на събитието.

Въпреки лошата и безснежна зима, ние силно вярваме в март и се надяваме в края на месеца да имаме подходящи условия за провеждането на състезанието, включете се и следете фейсбук събитието и профилите ни в социалните мрежи за допълнителна информация.

Витоша XLines се провежда с подкрепата на Витоша Ски, Ред Бул България, BoardShop, магазини Стената, Yakima, Doppelherz и приятели!
#vitosha #Xlines #2023