Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Лятото вече е тук!

От 1-ви юни всяка събота и неделя, ще работят ПВЛ Витошко Лале 1 и Витошко Лале 2, с които можете за 45 минути приятна разходка да достигнете до емблемата на Витоша - Черни връх. Освен до върха с помощта на лифтовете можете да достигнете бързо и лесно до началната точка на множество пешеходни и колоездачни маршрути към цялата планина.

Маунтин байк трасето "Витошко лале" е в чудесна форма, като се поддържа ежеседмично и ще предложи много адреналин за по-напредналите любители на планинското колоездене. Всички колоездадчи и тази година ще могат да се възползват от специалните МТБ карти за целодневно, полудневно и уикенд ползване на лифтовете.

Всички цени и видове лифт карти и билети можете да видите тук!

Заено с лифтовете на място ще работи и Алпийски бар Лале Безкрай, където ще откриете богат избор от освежаващи напитки за малки и големи, както и разнообразни вкусни неща за похапване. Освен в работното време на лифтовете, в бара ще се провеждат и различни събития, като е възможно и вие да го наемете за фирмено или частно парти или друго мероприятие.

Повече информация за предстоящото лято очаквайте съвсем скоро, а за да не изпуснете нещо следете и профилите ни в социалните мрежи фейсбук и инстаграм.