Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

След 2 годишна пауза фрийрайд ски и сноуборд състезанието Витоша X lines се завръща с нови сили!

 

Събитието ще се проведе на 9-10 април в района на Резньовете и Витошко лале 2 и по традиция ще бъде както за малките, така и за големите почитатели на ивънпистовото каране.

 


Участниците в състезанието ще бъдат разделени в няколко възрастови групи, като най-малките ще бъдат в категория до 10 годишни и с останалите деца до 14 години ще се състезават по по-лесен терен в района на Лале 2.

 

Регистрацията за участие е активна тук


За да се включат в събитието всички участници трябва да разполагат със следната екипировка: каска, лавинен предавател, раница с твърд гръб и/или гръбен протектор, както и валидна застраховка злополука за спортисти с покритие за фрийрайд .
Състезанието ще се проведе на 2 или 3 април, в зависимост от метеорологичните условия.


Витоша X Lines 2022 се провежда в партньорство с международния спортен канал Extreme Channel, по който ще се излъчи специален репортаж от събитието и ще бъде разпространен многократно в над 40 държави по цял свят!


Събитието се провежда с подкрепата на Витоша ски, Ред Бул България, Магазини Стената и Drop IN, Doppelherz, QuinbiteExtreme Channel и други.


Повече информация очаквайте скоро, а за да не изпуснете нещо се включете и абонирайте за фейсбук събитието.