Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Хей, хей, хей! Навън е все по-пролетно и всички са на все по-пролетно-лятна вълна, но не бързайте – едно пиленце ни каза, че зимата се завръща през следващите дни и ни е подготвила нова снежна изненада, като за края на сезона! ;) А пък ние подготвяме пълен решейп на парка и едно интересно събитие за закриване на сезона, в което ще се радваме да се включите и вие!

Каним ви на Витоша Spring Sessions на 17-ти април в добре познатата на мнозина вече фрийстайл зона на Меча поляна, където заедно с нашите приятели от Boardshop, Contrabanda и Stinky ви подготвяме един чудесен ден с много каране, хубава музика, барбекю и бирички и разбира се много награди!

Ще се проведе и open session, но без капка напрежение, в който в края на деня ще поощрим с готини награди най-изявилите се карачи, които са впечатлили журито – ще има награди за цялостно представяне, най-креативна линия, бест трик и каквото още ни хрумне на терен – идеите винаги са добре дошли ;)

Подгответе ските и дъските, доброто настроение и усмивките и ви чакаме на Витоша Spring Sessions на 17-ти април!

За допълнителна информаиция се включвете в и следете фейсбук събитието