Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

 

„Заедно за по-чиста Витоша“ на 18-и юни – една кампания в която ви каним да се включите и заедно да се погрижим за любимата планина!

Това е първото събитие от инициативата „Заедно за Витоша“, която искаме да развием и продължим за в бъдеще и колективно успеем да направим „домашната“ планина по-приветливо, интересно, красиво и подредено място за нас и нашите деца!

„Заедно за по-чиста Витоша“ се организира с помощта на ФИНО България и е подкрепено от Витоша ски, ДПП Витоша, Община Витоша, Фондация София Европейска Столица, Планинска Спасителна Служба и др.

Съвсем скоро очаквайте пълните подробности за събитието – карта със зоните за почистване, маршрути, осигуряване на достъп до планината и т.н., идеята ни е заедно да изкараме един чудесен ден на открито в планината, като същевременно с това се погрижим за любимата Витоша!

Ще се радваме да се включите и поканите приятели – нека докажем, че заедно можем повече!

Включете се и следете фейсбук събитието тук

#ЗеднозаВитоша